Na 67. sednici Skupštine opštine Paraćin, održanoj 3. septembra 2019. godine, odbornica Skupštine opštine Paraćin, Tatjana Cincović, postavila je odborničko pitanje.

Pitanje se odnosi na stanje u Paraćinu, gde na vlasti nije Srpska napredna stranka i gde je svakodnevno prisutna zloupotreba državnih institucija, a sve u cilju prekomponovanja lokalne vlasti, navodi se u saopštenju.

Odborničko pitanje Tatjane Cincović prenosimo u originalnoj verziji.

„Moje pitanje danas je za unutrašnju kontrolu policije. S obzirom da se u javnosti čuje, a i mnogi ljudi su nam se obratili za pomoć, pitajući da li je tačno da načelnik Policijske stanice u Paraćinu Dragan Stojinović, zatim, poverenik Srpske napredne stranke u Paraćinu Zdravko Mihić i nepoznato lice koje se predstavlja kao «kolega iz Niša», pozivaju na sastanak na lokacijama zaklonjenim od javnosti, paraćinske privrednike koji sarađuju sa javnim preduzećima i ustanovama?

Oni im na tim sastancima prete uništavanjem poslovanja ukoliko ne daju lažno priznanje da su davali mito rukovodiocima tih javnih preduzeća i ustanova i ne pristanu da odnesu lažni mito rukovodiocima tih javnih preduzeća i ustanova na način da im se daju lažne, obeležene novčanice. Кome danas možemo više da verujemo ako ne policiji?“ – poručila je Tatjana Cincović.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here