ilustracija/pixabay.com

Zbog radova na ili u blizini elektroenergetskih objekata, u pojedinim delovima Paraćina doći će do prekida snabdevanja električnom energijom, od 12. do 25. oktobra 2020.

U ponedeljak 12. oktobra, od 8 do 15 sati, bez struje će biti domaćinstva u delu ulice Svetozara Markovića i okolnih ulica, kao i biblioteka „Dr Vićentije Rakić“.

U utorak 13. oktobra, od 8 do 15 časova, bez električne energije će biti domaćinstva u ulicama Živke Damjanović, Branka Krsmanovića, Vojislava Ilića, i okolnih ulica, kao i deo naselja Krežbinac na ulazu iz Paraćina.

U nedelju 18. oktobra, od 8 do 15 sati, bez struje će biti potrošači u Paraćinu u kompleksu Jagodnjak oko obdaništa „Guliver“ i zelene pijace, a to su : stambeno poslovni objekti Elektron 1, 2 , 3 i 4, stambeno poslovni objekti u ulici Vojvode Mišića 74b i 76, zgrada solidarnosti, zgrada Spektar invest, obdanište „Guliver“ i Zelena pijaca.

Zbog planiranih radova na ili u blizini elektroenergetskih objekata na konzumu pogona Paraćin, u nedelju 25. oktobra, od 8 do 15 časova, bez električne energije će biti potrošači u Paraćinu u kompleksu Jagodnjak oko obdaništa „Guliver“ i zelene pijace, a to su : obdanište „Guliver“, stambeno poslovni objekt u ulici Vojvode Mišića 74b i stambeno poslovni objekt Elektron 4.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here