ilustracija/pixabay.com

Danas do 14 sati, prema podacima Кovid ambulante u Paraćinu, nije bilo novih rezultata PCR testova, pa je jučerašnji broj pacijenata pozitivnih na КOVID-19 nepromenjen, nakon što je od petka do nedelje, odjednom, stiglo četrdesetak rezultata, koji su kasnili i kojima je potvrđeno 17 osoba pozitivnih na virus korone.

Ukupan broj pozitivnih u opštini Paraćin, testiranih u različitim zdravstvenim ustanovama, od 1. jula do danas, iznosi 69, prenosi paracin.rs.

Treba imati u vidu da se veliki broj pacijenata ubrojanih u ovu evidenciju već izlečio i oporavio, ali svaki put kada stignu rezultati PCR testa, na koje se čeka par dana, broj pozitivnih se malo poveća.

Juče i danas, sa presekom do 13 sati, u Кovid abmulanti u Paraćinu je obavljeno preko 100 pregleda i urađeno 50 seroloških testova.

Za one od juče, rezultati su stigli istog dana i među njima je bilo parametara koji upućuju na potrebnu da se urade i PCR test, pa je urađeno i ukupno 15 uzorkovanja za PCR testove, za koje se rezultati očekuju narednih dana.

paracin.rs

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here