Saša Paunović; FOTO: facebook.com

Predsednik opštine Paraćin Saša Paunović i državni sekretar Ministarstva pravde Mirko Čikiriz, podneli su krivičnu prijavu protiv nepoznatog lica, koje se u telefonskom razgovoru lažno predstavilo Paunoviću.

U saopštenju se navodi da je nepoznato lice pozvalo predsednika opštine Paraćin Sašu Paunovića 16. avgusta i lažno se predstavio kao Mirko Čikiriz, državni sekretar Ministarstva pravde RS.

„U nedobronamernom i prilično zbunjujućem razgovoru to lice je predsedniku Paunoviću predlagalo nelogične i nezakonite dogovore, koji se tiču posredovanja i trgovine uticajem kod specijalnog tužioca u Кraljevu. Predsednik opštine je oprezno i veoma ljubazno završio razgovor“, rečeno je u saopštenju.

Nakon toga je predsednik Paunović pozvao pravog državnog sekretara Mirka Čikiriza kome je predočio sadržinu razgovora sa licem koje se lažno predstavljalo kao državni sekretar.

Predsednik Paunović i državni sekretar Čikiriz su podneli krivičnu prijavu Ministarstvu unutrašnjih poslova zbog izvršenog krivičnog dela lažno predstavljanje od strane N.N. lica.

„Od nadležnog MUP očekujemo da brzo odreaguje i N.N. lice koje je izvršilo krivično delo privede pravdi“, zaključeno je u saopštenju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here