Međunarodni sajam privrede u Paraćinu ove godine biće održan u periodu od 10. do 12. oktobra. Na stotine izlagača iz čitave Srbije imaće priliku da se po 21. put predstave građanima, ali i potencijalnim poslovnim partnerima.

Od svilenih bombona, preko mlečnih proizvoda, knjiga, osiguravajućih društava do automobila 21. Međunarodni sajam privrede u Paraćinu će okupiti izlagače iz Pomoravlja, ali i drugih delova Srbije, Republike Srpske i Bosne i Hercegovine.

Iako su mnogi od izlagača Paraćincima već dobro poznati, ipak će sajam biti dobra prilika da se predstave i novim partnerima. Ujedno će i brojna udruženja javnosti predstaviti svoj rad.

Opština Paraćin kao organizator sajma ističe ulogu malih i srednjih preduzeća koja su u gradu na Crnici samo 2018. šireći proizvodne kapacitete uposlila 290 novih radnika.

„Njih 65 je gradilo ili gradi ili završilo 71 objekat za proizvodnju u zadnjih pet godina i to ukupne površine koja je veća od nekadašnje fabrike štofa, a štofara je bila jedan veliki gigant iz vremena socijalizma“, kaže Saša Paunović opštine Paraćin.

Sajam će i ove godine biti održan u Hali sportova „7.jul“ na oko 2.000 m2 izlagačkog prostora koji pruža mogućnost predstavljanja više od 120 izlagača.

Organizator 21. Međunarodnog sajma privrede je paraćinska Turistička organizacija, pod pokroviteljstvom Opštine Paraćin.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here