ilustracija/pixabay.com

Pojedini delovi Paraćina, kao i neka paraćinska sela, biće bez struje u utorak 10. novembra, kao i u četvrtak 12. novembra 2020.

Zbog planiranih radova na ili u blizini elektroenergetskih objekata na konzumu pogona Paraćin u utorak 10. novembra, od 9 do 13 sati, bez električne energije biće svi potrošači u Buljanu i potrošači u Šaludovcu, u okolini stare trafo stanice „Kula“, zbog obavezne godišnje revizije trafostanica u Buljanu. Na kratko, po 10-ak minuta, oko 9 i oko 13 sati biće isljučivani i potrošači u Lešju, Кlačevici, Izvoru, Šaludovcu, oko stubne trafostanice, u naselju Grza, Gornjoj i Donjoj Mutnici i manjem delu Plane, kao i na kamenolomu u Plani.

U četvrtak 12. novembra, od 9 do 15 sati, bez električne energije biće svi potrošači u Bošnjanu i potrošači u Davidovcu, u okolini stubne trafo stanice, zbog obavezne godišnje revizije trafostanica u Bošnjanu, seče rastinja oko dalekovoda i ugradnje rastavljača na dalekovodu. Na po 10-ak minuta, oko 9 i oko 15 sati, biće isljučivani i potrošači u Кrežbincu, Busilovcu, Golubovcu, Mirilovcu, Lebini i delu Davidovca, oko trafostanice kula, saopšteno je iz paraćinske Elektrodistribucije.

paracin.rs

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here