Na 75. sednici Skupštine opštine Paraćin, u odnosu na predloženi dnevni red, a u skladu sa članom 173 Poslovnika o radu Skupštine, na predlog Opštinskog veća su po hitnom postupku uvrštene još dve tačke dnevnog reda.

Uvrštena je Odluka o izmenama i dopunama Odluke o pribavljanju, otuđenju i davanju u zakup nepokretnosti na teritoriji opštine Paraćin, nad kojima opština ima javnu svojinu. Usvršteno je i Rešenje o imenovanju Кomisije za davanje u zakup nepokretnosti u javnoj svojini opštine, radi sprovođenja postupka javnog oglašavanja i izbora ponuđača, prikupljanjem pisanih ponuda, za prozvodno poslovni objekat u Industrijskoj zoni „Zmič“.

Skupština je bez rasprave većinom glasova usvojila ove dve odluke, kao i predloge Odluka o izmenama i dopunama Odluka o osnivanju ustanova Sportsko rekreativni centar „Borac“ i Sportsko rekreativni centar „Jedinstvo“.

Sledeća sednica Skuptšine opštine zakazana je za utorak 29. oktobar, kada će se odbornici izjašnjavati o odlukama Nadzornog odbora JP Poslovni centar vezanim za kreditno zaduženje te firme, kao i o predlozima rešenja iz oblasti izbora i imenovanja.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here