FOTO: Wikipedia

Izlazeći u susret čestim zahtevima isticanim na skupovima o planiranju opštinskih poslova, Opština Paraćin će i ove godine, putem konkursa, iz budžeta sufinansirati neophodne radove, odnosno izgradnju crkava i drugih verskih objekata.

Za ovogodišnje finansiranje projekata crkava i tradicionalnih verskih zajednica, održavanja i obnovu crkvenih i verskih objekata na teritoriji paraćinske opštine, opredeljeno je dva miliona i 600 hiljada dinara, konkurs je u toku, a pored uslova da se nalaze na teritoriji opštine Paraćin, ostali kriterijumi koji će se uzimati u obzir prilikom opredeljivanja sredstava su broj vernika, stanje objekta, sufinansiranje projekta iz drugih izvora, što veći broj korisnika, unapređenje stanja objekta, realnost finansijskog plana predloženog projekta.

Kompletnu konkursnu dokumentaciju, navedenu u tekstu javnog konkursa, objavljenog na zvaničnoj internet stranici opštine Paraćin, moguće je preuzeti svakog radnog dana u kancelariji broj 62 i dostaviti Pisarnici opštinske Uprave ili poslati poštom na adresu Tome Živanovića 10 – predsedniku opštine, najkasnije do 20. marta.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here