U skladu sa merama usled trenutne epidemiološke situacije i merama vanredne situacije u opštini Paraćin, 10. sednica Skupštine opštine Paraćin održana je elektronski, u petak, 18. decembra, glasanjem preko poruka na mejl Skupštine opštine.

Sednici je prisustvo, takođe, na mejl adresu, prijavilo svih 55 odbornika, koji su, najpre, usvojili većinom glasova izvod iz zapisnika sa prethodne sednice, a zatim i dopunu dnevnog reda odnosno dnevni red u celini 10. sednice Skupštine. Za Odluku o budžetu opštine Paraćin za 2021. godinu „za“ je glasalo 37 odbornika, „protiv“ 10, dok je jedan odbornik bio „uzdržan“.

Drugu tačku dnevnog reda, Odluku o izmenama i dopunama Odluke o maksimalnom broju zaposlenih na neodređeno vreme u opštinskoj upravi, javnim preduzećima i ustanovama, Skupština je usvojila sa 36 glasova „za“.

Za Odluku o socijalnoj zaštiti opštine Paraćin „za“ je glasalo 36 odbornika, koliko i za četvrtu tačku dnevnog reda, a to je bila Odluka o izmenama i dopunama odluke o osnivanju Apoteke „Paraćin“. Po 36 glasova „za“ dobili su i Plan detaljne regulacije za potez Stubica – Vidikovac, Кadrovski plan opštinskih uprava opštine Paraćin, Odluka o lokalnim komunalnim taksama i Odluka o doprinosu za uređivanje građevinskog zemljišta.

paracin.rs

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here