Saša Paunović; FOTO: facebook.com

Predsednik opštine Paraćin Saša Paunović, razgovarao je sa meštanima Trešnjevice o rešavanju aktuelnih problema.

Na zboru građana u Mesnoj zajednici Trešnjevica, sa meštanima je razgovarao predsednik opštine Paraćin Saša Paunović. Razgovor je bio usmeren ka cilju rešavanja komunalnih problema i planiranja prioritetnih poslova u narednom periodu.

„Među važnim poslovima je i izgradnja industrijskog parka, kao i dolazak firme „Rimaster“, koja će zaposliti oko 1000 radnika, kao i obaveze prema drugim investitorima u raznim poslovnim zonama, gde se misli na izgradnju infrastrukture“, naglasio je Paunović.

Opština Paraćin učestvuje i u međunarodnim projektima, kao i državnim. To podrazumeva saniranje šest osnovnih škola, Centar za socijalni rad, kao i bolnicu i Dom zdravlja.

Paunović je dodao da je u toku i izgradnja novog sistema za vodosnavdevanje za Paraćin i sela koja su u sklopu ovog sistema. Među tim selima je i Trešnjevica, kao i druga paraćinska sela.

U Trešnjevici je nedavno urađeno asfaltiranje i popločavanje, kao i kanali zbog bujičnih voda. Na sastanku je takođe bilo reči i o rešavanju problema skele na Moravi.

Sastanak stanovnika Trešnjevice sa predsednikom opštine i predstavnicima stručnih službi održan je u trešnjevačkom Domu kulture.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here