Otpušteni radnici paraćinske Staklare pokušali su danas da razgovaraju sa predstavnicima Srpske napredne stranke u Paraćinu u nadi da će uz pomoć njih da zakažu razgovor sa nekim državnim funkcionerom koji bi mogao da pomogne u rešavanju problema 300 otpuštenih radnika.

Kako kažu otpušteni radnici, nadali su se da će im njihovi sugrađani, lokalni naprednjaci pomoći u tome, i čekali su u kancelariji, ali nikog nisu dočekali.

„Poverenica Vesna Petrović bila je tu kada smo došli, ali odmah se izgubila, mislimo da je izašla na sporedni izlaz. Niko nije hteo da razgovara sa nama. Želeli smo da komšijski porazgovaramo sa naprednjacima, da im izložimo u kakvoj smo situaciji, koliko nam je teško, nemamo čime da hranimo porodice“ – kaže otpuštena radnica, Vesna Kostić.

„Ima nas 300 i nadali smo se da ćemo zajednički moći da organizujemo sastanak sa nekim funkcionerom SNS iz Beograda. Neko da nas primi, da nas čuje. Ništa nismo uradili. Lokalni SNS nije bio raspoložen za razgovor sa nama. To su naši sugrađani, Paraćinci, šta da očekujemo od drugih?“ upitala je ona.

Staklarci kažu da ni jedan od tri poverenika SNS u Paraćinu nije došao da razgovara sa njima.

Podsetimo, „Blic“ se u svom serijalu bavio finansijskim malverzacijama zbog kojih je bugarski tajkun optužen u svojoj zemlji, načinu na koji je pobegao u Srbiju (gde i dalje pokušava da dobije politički azil) kao i političkim vezama sa bivšim predsednikom Tomislavom Nikolićem i njegovim bliskih saradnicima.

Staklarci su se nadali da će uz pomoć lokalnih naprednjaka moći da stupe u kontakt sa nekim od funkcionera SNS koji bi im pomogao da se konačno ovaj slučaj razreši.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here