printscreen/FTV Paraćin

Povodom izjave Povereništva Srpske napredne stranke u Paraćinu u kome govore o stanju paraćinske privrede, u cilju istinitog obaveštavanja javnosti, Lista „Saša Paunović – sigurno napred“ izdala je saopštenje za javnost.

U saopštenju se navodi da SNS u Paraćinu pokušava da izmanipuliše javnost, jer iznosi podatke koji su netačni.

Podatke koje je SNS u Paraćinu saopštila, odnose se na stanje privrede i ekonomije u Paraćinu. Lista „Saša Paunović – sigurno napred“ navodi da je izdala saopštenje u cilju preciznog i istinitog obaveštavanja javnosti.

„Po ko zna koji put povereništvo SNS u Paraćinu, pokušava da izmanipuliše javno mnjenje iznoseći u javnost, na prvom mestu sasvim irelevantne i nepouzdane ekonomske parametre, koje usled neznanja i nestručnosti lica koja ih prezentuju gube smisao. Zatim iz tih ekonomskih pokazatelja, izvodi netačne konstatacije o stanju privrede i ekonomije u Paraćinu.

Misleći da na ovaj način ubira jeftine političke poene kod stanovništva koje i ne razume na najbolji način privredne i ekonomske tokove, nisu ni svesni kakve banalne nelogičnosti u stručnom smislu iznose“ navodi se između ostalog u saopštenju Liste „Saša Paunović – sigurno napred“.

Šta je sve rečeno u saopštenju, pogledajte u video prilogu:

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here