FOTO: Turistička organizacija Opštine Paraćin

U Paraćinu je nedavno održan 21. Međunarodni sajam privrede, na kom je učestvovalo više od stotinu izlagača. Sveukupni pobednik 21. Međunarodnog sajma privrede je „Transkop“ Paraćin.

Međunarodni sajam privrede, 21. po redu, održan je u Paraćinu od 10. do 12. oktobra 2019. u Sportsko rekreativnom centru „7. juli“. Na ovom sajmu učestvovalo je više od stotinu izlagača, od malih zanatskih radionica, ali i giganata poput Srpske fabrike stakla.

Sajam privrede ove godine svečano su otvorili gradonačelnik Modriče u Republici Srpskoj Mladen Krekić i predsednik Opštine Paraćin Saša Paunović.

Pored titule sveukupnog pobednika, dodeljene su i nagrade po kategorijama.

Prvo mesto u kategoriji najuređenijeg štanda osvojio je “Čokolend Paraćin“, drugo mesto „NIPS Paraćin“, a treće mesto osvojio je „Clipart“ iz Ćuprije.

U kategoriji marketinški nastup prvo mesto pripalo je „Vacsi doo“ Paraćin, drugo mesto „Pvc alu euro Stojanović“ Paraćin, a treće mesto su osvojili predstavnici firme „Mladinska knjiga“ Novi Beograd.

U kategoriji inovacija i kvalitet proizvoda prvo mesto pripalo je firmi „Deni Kom i KEPO“, drugo mesto je „Kadrovska.rs“ Paraćin, a treća pozicija rezervisana je za firmu „Patent Co“ Mišićevo.

Organizatori sajma ove godine uručili su zahvalnicu za dugogodišnju saradnju firmi “Farma Nina Vet“.

Sveukupni pobednik 21. Međunarodnog sajma privrede je „Transkop“ Paraćin.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here